Livrare gratuită pentru comenzi de minim 290 lei

TERMENI ȘI CONDIȚII

Politica firmei
Condiții generale

1. Domeniu de valabilitate

În ceea ce privește relația de afaceri între Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL și clientul care a plasat comanda, următoarele condiții generale sunt valabile exclusiv în varianta publicată pe Internet la momentul efectuării comenzii.

2.Încheierea

Contractului Clientul plasează comanda pentru produse de la Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL prin magazinul online de pe internet. Firma Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL se angajează să onoreze comanda conform condițiilor stabilite pe pagina web, atâta timp cât comanda se limitează la o cantitate pentru consum personal (en detail). În cazul în care comanda depășește cantitatea pentru consum personal, vă rugăm să contactați în prealabil Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL.

3.Nepreluarea ofertei

În cazul erorilor de tipar sau de calcul, precum și în cazul erorilor pe pagina web, Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL nu sunt obligate să preia oferta și să onoreze comanda.

4. Livrarea

Produsele comandate sunt livrate în toată țara prin serviciul de curierat. Expedierea comenzilor se efectuează de la Oradea în zilele de luni până vineri. Comenzile plasate până la ora 12:00 vor fi expediate în aceeași zi. Livrarea se face în maxim 48 de ore, conform serviciilor de curierat. Excepție fac perioadele de campanii sau promoții, când perioada de livrare poate ajunge până la 96 de ore. Costul de transport standard este de 25 de lei. Pentru comenzile care depășesc valoarea de 290 de lei, transportul este gratuit. Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL nu garantează respectarea timpului de livrare ales de client, nici întregimea realizării comenzii. Dacă, contrar așteptărilor, un produs nu mai este disponibil pentru livrare sau implică o durată de livrare extrem de lungă, sumele plătite în avans vor fi restituite. Este necesară o comunicare reciprocă pentru clarificarea detaliilor. Dacă sunteți un client care dorește să comande produse de la Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL prin intermediul magazinului online și adresa de livrare este în afara României, vă rugăm să ne contactați.

5.Plata

Odată cu expedierea comenzii către Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL, costurile trebuie plătite. Acestea includ prețul de achiziție și prețul de livrare.

Factura personalizată poate fi accesată fie pe contul personal al clientului creat pe 2fraire.ro, fie printr-un link trimis pe e-mail în maxim 48 de ore de la expedierea comenzii. Clientul poate plăti în avans pe site-ul Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL, folosind sistemul de plăți PO (plationline.ro), cu una dintre modalitățile de plată acceptate de sistem.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau de firmă, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului, ci le trimite criptate pe o conexiune securizată către banca procesatoare. Indiferent de valuta din cont, tranzacțiile sunt efectuate în lei, la cursul de schimb al băncii. Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al deținătorului de card cu numele Ruha Vuitton.

În cazul unei stornări, clientul suportă toate cheltuielile care apar.

6.Compensări

Clientul are dreptul la compensații doar atunci când plângerile sunt constatate de autoritățile competente sau sunt recunoscute explicit în scris de către Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL.

7.Dreptul de reținere a proprietății

Marfa livrată rămâne proprietatea Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL până la efectuarea tuturor plăților sau satisfacerea altor pretenții ale Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL către client.

8.Garanții

Clientul trebuie să semnaleze imediat defectele mărfii la livrare. Dacă plângerea este justificată și Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL sunt responsabile pentru defect, atunci comanda va fi fie înlocuită, fie se va oferi o reducere, la alegerea Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL. Dacă o reducere sau înlocuire nu este posibilă sau livrarea de înlocuire întârzie, atunci clientul poate solicita o reducere a prețului de achiziție sau anularea comenzii.

În cazul retragerii clientului din contract, acesta este obligat să returneze întreaga marfă, iar costurile returnării sunt suportate de client. Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL răspund doar pentru daunele mărfii în sine. Alte pretenții ale clientului – indiferent de baza legală – sunt excluse.

În cazul lipsei unei caracteristici importante garantate sau în cazul intenției sau neglijenței grave din partea Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL, restrângerea domeniului de răspundere stipulat anterior nu este valabilă.

Răspunderea menționată mai sus se face conform normelor comerciale. Răspunderea pentru daunele cauzate de defectele mărfii este exclusă.

9.Returnarea

Clientul are dreptul de a returna marfa în termen de până la 19 zile de la primirea acesteia. Dacă utilizează dreptul de returnare, marfa trebuie returnată imediat la Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL în aceeași stare în care a fost primită (sigilată), dar nu mai târziu de 19 zile de la primire. Pentru o comandă de până la 1050 lei, clientul suportă costurile returnării.

După primirea returnării (intrarea), Ruha Vuitton and Dorian Rabanne SRL se angajează să restituie prețul de achiziție în termen de 10 zile de la primirea mărfii. Până la preluarea mărfii de către Ruha Vuitton and Dorian Rabanne SRL, răspunderea/riscul este a clientului.

Dreptul clientului de a primi restituirea prețului de achiziție este valabil doar dacă marfa returnată se găsește în aceeași stare ca la primirea comenzii de către client. Dacă marfa returnată de către client nu este în aceeași stare ca la primirea comenzii, Ruha Vuitton And Dorian Rabanne SRL au dreptul să restituie doar o parte din prețul de achiziție.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

10.Locul judecății și legislația aplicabilă

În caz de divergențe și procese legale, dreptul român este valabil exclusiv. În măsura în care este permis, sediul Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL este convenit ca loc de judecată pentru toate pretențiile din relațiile de afaceri.

11.Noile reglementări ale legii 679/2017. Pentru condițiile GDPR, faceți clic aici.