Livrare gratuită pentru comenzi de minim 290 lei

GDBR

Politica noastră de confidențialitate se centrează pe protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și asigurarea unei prelucrări conforme cu principiile de protecție a datelor. Pentru a respecta cerințele legale și pentru a monitoriza respectarea acestora, Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL a desemnat un responsabil cu protecția datelor.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt considerate orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, colectate prin intermediul paginii noastre de internet, 2fraieri.ro.

Scopurile prelucrării:

Pentru îndeplinirea obligațiilor legale ale Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL în contextul serviciilor prestate prin 2fraieri.ro sau contul asociat acestuia, inclusiv procesarea solicitărilor formulate de dumneavoastră sau efectuarea formalităților aferente contractului de prestare servicii.
Pentru desfășurarea relației contractuale dintre Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL și dumneavoastră, inclusiv în scopul executării contractului, facturării, informării privind situația contului, validării, expedierii și facturării comenzilor, rezolvării problemelor referitoare la comenzi și servicii, corespondenței, recuperării creanțelor și protejării intereselor legitime ale firmei Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL.
Pentru activități de marketing direct și publicitate pentru produsele și serviciile noastre sau ale partenerilor noștri, inclusiv prin trimiterea de comunicări comerciale în acest scop.
Pentru determinarea și evaluarea intereselor și preferințelor dumneavoastră, în vederea generării de oferte personalizate.
Pentru evaluarea gradului dumneavoastră de satisfacție cu privire la produsele și serviciile noastre.
Pentru realizarea unor analize statistice care să nu implice crearea de profiluri individuale.

Temeiul juridic al prelucrării:

Prelucrarea datelor cu caracter personal are la bază:

Obligațiile legale ale Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL.
Încheierea și executarea contractului de prestare servicii.
Interesul legitim al Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL de a-și promova produsele și serviciile.
Consimțământul dumneavoastră pentru anumite activități de marketing și publicitate.

Durata prelucrării:

Datele cu caracter personal sunt stocate pe durata necesară atingerii scopurilor menționate și conform cerințelor legale. Acestea pot fi șterse la solicitarea dumneavoastră sau în conformitate cu politicile interne ale noastre.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal:

Datele dumneavoastră pot fi dezvăluite către partenerii contractuali, afiliații noștri, persoanele împuternicite care prelucrează datele sau autoritățile publice în anumite situații prevăzute de lege.

Transferul datelor cu caracter personal:

Datele dumneavoastră pot fi transferate pe teritoriul României către societățile afiliate Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL sau către alte entități care asigură garanții adecvate de securitate.

Furnizarea datelor cu caracter personal:

Furnizarea acestor date este necesară pentru a beneficia de serviciile oferite de Ruha Vuitton și Dorian Rabanne SRL sau pentru gestionarea contractelor. Refuzul furnizării poate duce la imposibilitatea utilizării serviciilor noastre.

Masuri de securitate a datelor:

Aplicăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră și protejarea acestora împotriva accesului neautorizat.

Drepturile dumneavoastră:

Aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge, restricționa sau opune prelucrării datelor dumneavoastră, precum și dreptul la portabilitatea datelor. Puteți exercita aceste drepturi prin transmiterea unei cereri scrise la adresa noastră.

Contact și suport privind datele dumneavoastră:

Puteți să ne contactați pentru orice solicitare sau nelămurire referitoare la datele dumneavoastră cu caracter personal prin poștă sau e-mail.

Pentru dezabonare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să urmați instrucțiunile disponibile pe pagina noastră de internet.

Pentru informații suplimentare referitoare la utilizarea fișierelor de tip cookie, vă invităm să consultați politica noastră de cookie-uri.

Nu uitați:

Pentru a vă dezabona, trimiteți un e-mail la adresa office@2fraieri.ro indicată sau urmați instrucțiunile disponibile pe pagina noastră de internet.